Kinderworkshop

Kinderworkshop

Droom Atelier

Neem je dromen eens mee de dag in....  

Houdt uw kind van creatief bezig zijn, gezelligheid en daarnaast ook op een leuke manier iets leren over zichzelf en/of elkaar? Bij de Kinderworkshops in mijn Droom Atelier kan het allemaal! 1x in de maand op maandagmiddag van 15:30-17:00 organiseert Lach & Geniet Kindercoaching een kinderworkshop in het Droom Atelier waarbij er elke keer weer een ander thema centraal staat. Samen met een groepje leeftijdgenoten bewust worden van jezelf en/of anderen op een leuke manier. Natuurijk hoort hier wat te drinken, wat lekkers bij en gezonds bij. Thema's waar de komende maanden aandacht aan besteed zal worden zijn:                                  

Tekst plankje maken (maandag 09/04/2018)

Kom naar de Kinderworkshop "Tekst plankje maken". 

Deze middag staat het thema "Tekst" centraal. Of te wel "inspirerende quote's, slogans en teksten.
We maken dit keer een eigen houten plankje met tekst die je zelf schildert en versierd en natuurlijk mee mag nemen naar huis. Maar we praten ook over dingen die lastig of juist leuk zijn. We raken onderwerpen aan die herkenbaar zijn en soms moeilijk te benoemen.

Zaaien en bloempot verven (maandag 14/05/2018)

Kom naar de Kinderworkshop "Zaaien en bloempot verven. 

Deze middag staat het thema "Zaaien" centraal. We maken dit keer een eigen versierde bloempot waarin je een lekkere kruid gaat planten die je zelf verft en natuurlijk mee mag nemen naar huis. Maar we praten ook over dingen die lastig of juist leuk zijn. We raken onderwerpen aan die herkenbaar zijn en soms moeilijk te benoemen.

Kraft boekje maken (maandag 11/06/2018) 

Kom naar de Kinderworkshop "Kraft dagboekje". 

Deze middag staat het thema "Dagboek" centraal. We maken dit keer een eigen versierd kraft schriftje met behulp van allerlei leuke magazines die je zelf ontwerpt en natuurlijk mee mag nemen naar huis. Als doel gaan we dit kraft dagboekje inzetten om daarna dagelijks iets fijn/moois/positiefs te schrijven over die dag. Maar we praten ook over dingen die lastig of juist leuk zijn. We raken onderwerpen aan die herkenbaar zijn en soms moeilijk te benoemen.

Theekransje van groep 8 naar Voortgezet Onderwijs (zaterdag 23/06/2018)

Je schoolkeuze voor na de zomervakantie is al enige tijd gemaakt of anders al zo goed als zeker, maar vind jij het spannend wat er allemaal gaat komen? Heb je allerlei gedachten over het aangaan van nieuwe contacten en zie je daar wat tegenop? Of weet jij niet zo goed hoe je je kan voorbereiden op je nieuwe school en klas?

Lees dan nu maar verder, je bent namelijk niet de enige!

* Nieuwe vriendschappen

* Je eigen plekje zoeken

* Huiswerk plannen en organiseren

* Nieuwe dingen ontdekken

Je gaat aan de slag gaan met verschillende werkvormen en krijgt daarnaast ook uitleg van een 15 jarige die je kan vertellen hoe het is en die je het hemd van het lijf mag (be)vragen. Samen leren we van elkaar.

Smikkelen & Smullen (maandag 09/07/2018) 

Kom naar de Kinderworkshop Smikkelen en Smullen. 

Deze middag staat het thema "Smikkelen" centraal. Of te wel "eten en drinken". We maken dit keer een eigen versierde muffin die je zelf versierd en natuurlijk mee mag nemen naar huis. Maar we praten ook over dingen die lastig of juist leuk zijn rondom dit thema. We raken onderwerpen aan die herkenbaar zijn en soms moeilijk te benoemen.

                                            

Ervaringen

27/3/2017

Lieve Leonie, 

Vanmorgen een heerlijke inspirerende ochtend gehad bij jou met de intervisiegroep. Wat heb je het goed voor elkaar in je mooie Droom Atelier, professioneel en enthousiast. Veel geleerd van al je werkvormen. Je bent kindercoach in hart en nieren..ik heb gelachen en genoten.

-x- Sandra

28/3/2017

Lieve Leonie, 

Wat een fijne ochtend was het. De rust die je uitstraalt, de aandacht die je geeft, jouw kundigheid en de inzichten in een ieder van ons die jij naar boven weet te halen. Dat is niet alleen terug te zien in jouw coaching, maar ook in jouw praktijk, het klopt! Wat een heerlijk plekje jouw Droom Atelier. Ik heb genoten.

Liefs Renate

30/3/2017

Leonie neemt je mee,
Naar haar droomatelier,

Ruimte voor jouw
Droomwens, 

Talent,
Kwaliteit,
Grote verlangen,

Leonie neemt je mee
Op dromenreis,
Naar haar dromenparadijs,

Om jouw
Dromen te vangen

 

Aanmelden of meer info over Droom Atelier en de eventuele minder workshops activiteiten? Mail gerust naar info@lachengeniet of kijk onder het kopje Agenda en voor de eventuele kosten bij het kopje Tarieven.

 

Agenda

Er zijn geen agenda items op dit moment.