Kinderworkshop

Kinderworkshop

Droom Atelier

Neem je dromen eens mee de dag in....  

Houdt uw kind van creatief bezig zijn, gezelligheid en daarnaast ook op een leuke manier iets leren over zichzelf en/of elkaar? Bij de Kinderworkshop in mijn Droom Atelier kan het allemaal! 1x in de maand op maandagmiddag van 15:30-17:00 organiseert Lach en Geniet Kindercaching een kinderworkshop in het Droom Atelier waarbij er elke keer weer een ander thema centraal staat. Samen met een groepje leeftijdgenoten bewust worden van jezelf en/of anderen op een leuke manier. Natuurijk hoort hier wat te drinken, wat lekkers bij en gezonds bij. Thema's waar de komende maanden aandacht aan besteed zal worden zijn:                                  

Van stress naar relax (maandag 16/10/2017)

Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Stress, maar wat is dat nou stress? En hoe merk je dat en kan je het ook voelen? In je hoofd of lichaam? Waar krijg jij stress van en hoe ga je er mee om? Van stress naar relax....samen met elkaar bewust worden en gaan we een eigen relaxballetje maken.

Lichtpuntjes (maandag 20/11/2017)

Wat zijn lichtpuntjes en welke lichtpuntjes ervaart jouw kind? Zijn ze groots of juist klein.
Het kijken naar een brandend kaarsje is vaak ontspannend, maar werkt dit ook voor jouw kind zo? Of branden jullie thuis om andere redenen een kaarsje en hoe zit dat dan? We gaan het er allemaal over hebben en tijdens deze kinderworkshop maken we ook een eigen kaars met afbeelding die mee gaat naar huis.

Glitter & Schitter (maandag 18/12/2017)

Glitter & Schitter dat wensen alle ouders hun kinderen soms toe, maar op welke manier schittert jouw kind? In de belangstelling staan, niet voor ieder kind even prettig en of fijn, of schittert jouw kind juist meer op de achtergrond. Het maakt eigenlijk niet uit, want ieder kind schittert op zijn eigen manier, maar is jouw zoon of dochter zich daarvan bewust?
Geef je zoon of dochter op voor deze kinderworkshop, zodat uw kind na deze middag bewust is van zijn eigen talenten waarmee hij of zij kan en mag schitteren en naar huis gaat met een zelf gemaakte Glitter & Schitter fles.                                              

You're Goals (maandag 15/01/2018) 

Een nieuw jaar, 2018 is in gegaan. Praat jij met je kinderen over goede voornemens? En heeft jouw zoon of dochter zelf een goed voornemen?
In een groepje staan we stil bij wat jouw kind graag zou willen leren en waarom. Is dat gericht op een prestatie of misschien wel op iets in zijn of haar eigen ontwikkeling? En wat heeft jouw kind dan nodig om dit doel te behalen/bereiken? Ook werkt jouw kind zijn "goal" uit en neemt deze aan het eind mee in een flesje naar huis.
 

Ervaringen

27/3/2017

Lieve Leonie, 

Vanmorgen een heerlijke inspirerende ochtend gehad bij jou met de intervisiegroep. Wat heb je het goed voor elkaar in je mooie Droom Atelier, professioneel en enthousiast. Veel geleerd van al je werkvormen. Je bent kindercoach in hart en nieren..ik heb gelachen en genoten.

-x- Sandra

28/3/2017

Lieve Leonie, 

Wat een fijne ochtend was het. De rust die je uitstraalt, de aandacht die je geeft, jouw kundigheid en de inzichten in een ieder van ons die jij naar boven weet te halen. Dat is niet alleen terug te zien in jouw coaching, maar ook in jouw praktijk, het klopt! Wat een heerlijk plekje jouw Droom Atelier. Ik heb genoten.

Liefs Renate

30/3/2017

Leonie neemt je mee,
Naar haar droomatelier,

Ruimte voor jouw
Droomwens, 

Talent,
Kwaliteit,
Grote verlangen,

Leonie neemt je mee
Op dromenreis,
Naar haar dromenparadijs,

Om jouw
Dromen te vangen

 

Aanmelden of meer info over Droom Atelier en de eventuele activiteiten? Mail gerust naar info@lachengeniet of kijk onder het kopje Agenda en voor de eventuele kosten bij het kopje Tarieven.

 

Agenda

Er zijn geen agenda items op dit moment.