Lach en Geniet Kinder Coaching Zwolle

Welkom bij Lach en Geniet Kinderc0aching 

"Het mooiste wat je kunt dromen is jezelf zijn"

Een mooie slogan, maar soms kunnen er in een kinderleven periodes voorkomen dat een kind zich niet helemaal happy voelt, niet zichzelf kan zijn of ondersteuning nodig heeft bij bepaalde omstandigheden. Hier een weg in zien te vinden kan een zoektocht zijn, hierbij ook rekening houdend met je eigen mogelijkheden en omstandigheden. Samen met de kindercoach zal er bekeken en ervaren worden wat er aan de hand is en waar uw kind het meeste bij gebaat is.

Lach en Geniet Kindercoaching is gevestigd in Zwolle.
Bij Lach en Geniet Kindercoaching zijn kinderen vanaf ongeveer 6 t/m 16 jaar welkom.


 

Ik leer leren

Zit uw kind i/d bovenbouw groep 7/8 en wilt u hem/haar goed voorbereiden op het voortgezet onderwijs (VO) wat betreft het leren leren en huiswerk plannen en organiseren? Of zit uw kind in de 1e of 2e van het VO en valt het huiswerk plannen en organiseren en leren leren toch nog niet mee?


Kom de training "Ik leer leren" volgen van 5 bijeenkomsten. Zowel in groepsverband als individueel is mogelijk. Kijk verder onder het kopje kindercoaching bij Ik leer leren voor meer informatie.


Gedachte-Kracht
                                               Wist je dat heel veel van je gedachten je gevoelens en vervolgens je gedrag bepalen? En dat dus onze gedachten heel veel kracht hebben?

Lach en Geniet Kindercoaching werkt o.a. met gedachte-kracht en is leverancier van het gedachte-kracht boek, het gevoelensspel en de behoeftekaarten. Voor meer informatie mail naar info@lachengeniet.nl

Rots en Water Weerbaarheidstraining

Heeft uw kind last van faalangst, weinig zelfvertrouwen en/of moeite met op de juiste manier  voor zichzelf op te komen?

Kom dan naar de Rots en Water weerbaarheidstraining van 8 bijeenkomsten en leer d.m.v. fysieke oefeningen te ervaren hoe je jezelf kan beheersen, fysiek, mentaal en verbaal weerbaarder te worden.
Kijk verder onder het kopje kindercoaching bij Rots en Water voor meer informatie.

 

 


 

Lach en Geniet Kindercoaching Zwolle