Lach en Geniet Kindercoaching Zwolle

Welkom bij Lach & Geniet Kinderc0aching 

"Het mooiste wat je kunt dromen is jezelf zijn"

Een mooie slogan, maar wat als jouw kind niet lekker in zijn vel zit en daardoor niet zichzelf kan zijn? In sommige periodes en omstandigheden kan jouw zoon of dochter best wat extra ondersteuning gebruiken. Hier een weg in zien te vinden kan een zoektocht zijn, hierbij ook rekening houdend met je eigen mogelijkheden en omstandigheden. Samen met je kind zal er bekeken en ervaren worden wat er aan de hand is en waar uw kind het meeste bij gebaat is. Als gecertificeerd en toegewijd kindercoach vind ik het belangrijk dat uw kind uit leert gaan van zijn of haar eigen kwaliteiten en talenten, om op deze manier uw kind weer happy te laten zijn.

Lach & Geniet Kindercoaching is gevestigd in Zwolle. Dokter van Deenweg 108 
Bij Lach & Geniet Kindercoaching zijn kinderen/jongeren van 7 t/m 17 jaar welkom.

 

Ervaringen

Moeder van een meisje met hulpvraag gericht op faalangst:

Wij hebben het contact met Leonie van Lach & Geniet Kindercoaching als zeer prettig ervaren. Leonie is duidelijk, makkelijk toegankelijk en geeft ons gelijk het gevoel dat je er voor ons kan zijn daar waar mogelijk. Ze denkt mee met wat nodig was voor onze dochter, heel fijn. Onze dochter vond het in het begin spannend maar al heel snel (eigenlijk al na de eerste keer) vond ze het fijn om naar Leonie toe te gaan. Leonie is ook echt betrokken bij onze dochter. Fijn om ook berichtjes te krijgen over Leonie's eigen visie op de zaak. Mocht er in de toekomst iets zijn waar je ons / of onze dochter bij kan helpen nemen we direct contact met je op.

Nogmaals bedankt voor je hulp!

 

 

Ik leer leren

Zit uw kind i/d bovenbouw groep 7/8 en wilt u hem/haar goed voorbereiden op het voortgezet onderwijs (VO) wat betreft het leren leren en huiswerk plannen en organiseren? Of zit uw kind in de 1e of 2e van het VO en valt het huiswerk plannen en organiseren en leren leren toch nog niet mee?


Kom de training "Ik leer leren" volgen van 5 bijeenkomsten. Zowel in groepsverband als individueel is mogelijk. Kijk verder onder het kopje kindercoaching bij Ik leer leren voor meer informatie.


Gedachte-Kracht
                                               Wist je dat heel veel van je gedachten en je gevoelens vervolgens je gedrag bepalen? En dat dus onze gedachten heel veel kracht hebben?

Lach en Geniet Kindercoaching werkt o.a. met gedachte-kracht en is leverancier van het gedachte-kracht boek, het gevoelensspel en de behoeftekaarten. Voor meer informatie mail naar info@lachengeniet.nl

Rots en Water Weerbaarheidstraining

Heeft uw kind last van faalangst, weinig zelfvertrouwen en/of moeite met op de juiste manier  voor zichzelf op te komen?

Kom dan naar de Rots en Water weerbaarheidstraining van 8 bijeenkomsten en leer d.m.v. fysieke oefeningen te ervaren hoe je jezelf kan beheersen, fysiek, mentaal en verbaal weerbaarder te worden.
Kijk verder onder het kopje kindercoaching bij Rots en Water voor meer informatie.

 

 


 

Lach en Geniet Kindercoaching Zwolle

Agenda

Er zijn geen agenda items op dit moment.